Tuesday, January 27, 2009

Enigma Paulo Coelho

Fiecare dimineata aduce cu sine o binecuvantare ascunsa;o binecuvantare care este buna numai pentru ziua respectiva nu poate fi pastrata sau folosita de mai multe ori.

Nimeni nu aprinde o faclie ca s-o ascunda dupa usa; rostul facliei este sa aduca lumina in jur, sa deschida ochi, saa arate minunile din jurul ei.

Razboinicul participa la Lupta cea Dreapta si-i ajuta pe ceilalti, chiar daca nu pricepe prea bine de ce face asta.

In entuziasm este poarta Paradisului, iubirea care transforma, alegerea care ne conduce la Dumnezeu.

Uneori fericirea este o binecuvantare, dar in general este o cucerire.Clipa magica a zilei ne ajuta sa ne schimbam , ne face sa plecam in cautarea viselor noastre.

A te darui cu totul dragostei, fie ea divina sau omeneasca , inseamna sa renunti la tot, inclusiv la propria bunastare sau la puterea de a lua decizii.Inseamna sa iubesti in sensul cel mia profund al cuvantului.

Am nevoie sa traiesc toate binecuvantarile pe care mi le-a dat Dumnezeu azi.Nu exista o banca unde sa depunem toate binecuvantarile primite, ca sa le folosim dupa bunul plac.

Iubirea este un act de credinta in alt om si chipul ei trebuie sa ramana invaluit in mister.Ea trebuie sa fie traita, sa ne bucuram de ea in fiecare clipa, dar, ori de cate ori vom incerca sa o intelegem , magia va disparea.

Avem mereu tendinta sa apreciem tot ce vine de departe fara a recunoaste vreodata cata frumusete se afla in jurul nostru.

Cand suntem pe drumul cel bun , urmam semnele si, Divinitatea ne vine in ajutor si nu ajungem sa comitem o greseala.

Crede. Crede ca este posibil si vei incepe sa preschimbi toata realitatea din jurul tau.

No comments: